Bel ons anoniem & gratis

Exit app

Verlaat de website direct.

Oproep: wetenschappelijk onderzoek Tilburg University

Gepubliceerd op March 9th, 2023

Stop it Now vindt het belangrijk dat er gedegen onderzoek wordt gedaan naar risicovol online gedrag. Kennis over het gedrag van mensen die kijken naar beeldmateriaal van seksueel misbruik van minderjarigen of hiertoe neigen, is belangrijk in het voorkomen seksueel kindermisbruik.

Tilburg University doet een wetenschappelijk onderzoek met als doel om meer te weten te komen over het gedrag van mensen op internet en of zij tevreden zijn met hoe ze seksualiteit beleven. Het onderzoek wordt uitgevoerd bij mensen die problemen ervaren met hun (online) seksueel gedrag en specifiek mensen die naar misbruikbeelden kijken. Op deze manier hopen de onderzoekers toekomstig risicovol online en offline seksueel gedrag te verminderen en tegen te gaan.

Heb je interesse om deel te nemen aan het onderzoek? Jouw ervaring en mening zijn onmisbaar, want met jouw bijdrage kunnen we beter begrijpen wat mensen doen op internet. Deelname bestaat uit het invullen van een vragenlijst en duurt ongeveer een uur. Deelname aan het onderzoek is vrijwillig.

Klik hier voor meer informatie en deelnemen.

Exit app