Bel ons anoniem & gratis

Exit app

Verlaat de website direct.

  •  Stop it Now! is anoniem: wie Stop it Now! belt hoeft zijn/haar identiteit niet kenbaar te maken.

  • Stop it Now! is vertrouwelijk: al onze medewerkers hebben een beroepsgeheim.

  • Stop it Now! is gratis: je betaalt niets voor je telefoongesprek. Ons nummer verschijnt daarom ook niet op je telefoonrekening.

 

Anonimiteit

Als je belt met Stop it Now!, is dat anoniem, vertrouwelijk en gratis. Je hoeft je geen zorgen te maken over de zichtbaarheid van Stop it Now! op je telefoonrekening, ons nummer is afgeschermd. Ook kunnen we jouw telefoonnummer niet zien.

Wanneer je per e-mail contact opneemt met Stop it Now!, kan je ervoor kiezen om anoniem contact op te nemen. Het is niet verplicht naam- of adresgegevens achter te laten en je kan gebruik maken van een e-mailadres dat niet herleidbaar is naar jou. Daarnaast kan je gebruik maken van een schuilnaam. Degene die per e-mail contact opneemt met Stop it Now!, kan zo zelf kiezen of het contact anoniem is of niet.

Beroepsgeheim 

Stop it Now! is vertrouwelijk. Alle medewerkers hebben een beroepsgeheim. Het beroepsgeheim is de plicht om te zwijgen over feiten en gegevens van derden, die iemand bij het uitoefenen van zijn beroep te weten is gekomen.

Alleen als wij ernstige vermoedens hebben dat een minderjarige in direct gevaar is, zijn wij wettelijk verplicht om dit te aan de betreffende instanties te melden. Dit kan alleen wanneer wij ook voldoende informatie hebben om dit te melden. Hierbij gaat het alleen om gevaar in de toekomst en niet om daden uit het verleden.

Privacy

Stop it Now! is onderdeel van het Expertisebureau Online Kindermisbruik (EOKM). Bij het EOKM worden (bijzondere) persoonsgegevens verwerkt. Hoe wij persoonsgegevens verwerken kun je vinden in de privacyverklaring. Lees hier de [privacyverklaring].

Voor vragen, verzoeken, klachten of opmerkingen over de verwerking en opslag van je persoonsgegevens door het EOKM kun je per e-mail of post contact opnemen met de functionaris gegevensbescherming:

 

fg[@]eokm.nl (haakjes weghalen)

 

Expertisebureau Online Kindermisbruik

T.a.v. Functionaris Gegevensbescherming

Nieuwezijds Voorburgwal 21-2

1012 RC Amsterdam

Deze website maakt geen gebruik van cookies.

Exit app